team diëtisten

team diëtisten

Onze diëtistes zijn enthousiast en bevlogen, op de hoogte van de laatste onderzoeken en trends, hebben een holistische blik en geloven in het maken van een voedingsplan op maat. 


Eline Meijer
Oudenoord 219 Utrecht  - Hazenstraat 53 Amsterdam
M: 06 213 386 91 | E: Eline@bbbdietetiek.nl

Eline behaalde in 2016 haar diploma voeding en diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze heeft de basiscursus hormonale veranderingen bij de vrouw afgerond. Daarnaast heeft ze ook de cursus tot sportvoedingsadviseur gevolgd.   

'Je kunt bij mij terecht voor onder andere behandeling bij diabetes mellitus, vegetarische/veganistische leefstijl, hormonale disbalans, over- en ondergewicht (bij ouderen), CVRM, maag-darmklachten (FODMAP beperkt dieet), emotie eten en zwangerschap.'

'Als diëtist wil ik laten zien dat je lekker én gezond kan eten, zonder dat er dingen ‘verboden’ worden. Mijn doel is om jou te enthousiasmeren over voeding en een gezonde(re) leefstijl en zo mijn bijdrage te leveren aan jouw gezondheid. Door middel van persoonlijke benadering, werken we samen aan jouw doelen dat ook op lange termijn effectief zal zijn.'


Jennifer Graven

Kristalweg 27 Delft | T: 06 139 744 17 | E: jennifer@bbbdietetiek.nl

Jennifer studeerde in 2015 af als diëtiste aan de Haagse Hogeschool. Daarnaast heeft zij haar diploma als Hatha-yogadocent (200hr YRS) behaald. Doordat zij veel verschillende patiënten ziet met allerlei ziektebeelden en hulpvragen kan ze een grote doelgroep adviseren op het gebied van voeding. 

Haar voornaamste specialisaties zijn:
✦ Overgewicht en obesitas 
✦ Diabetes Mellitus 
✦ Ondergewicht
✦ Hypertensie en hypercholesterolemie
✦ COPD
✦ Darmklachten (PDS, voedselintoleranties)
✦ Vegetariërs en veganisten 
✦ Voeding tijdens en rondom de zwangerschap
✦ Ayurveda

In haar consulten probeert zij zo goed mogelijk te luisteren naar jouw wensen en doelen, en ervoor te zorgen dat je voldoende handvatten mee krijgt om zelf in de toekomst op een gezonde manier met je voeding en verder te gaan. Ze hanteert een holistische aanpak die rekening houdt met onder andere stressregulatie, wat zorgt voor een compleet leefstijladvies die je gezondheid ondersteund.

'Ik blijf me verbazen over de invloed die het aanpassen van de voeding heeft op de gezondheid van mensen. Stap voor stap kleine - maar blijvende - veranderingen in het voedingspatroon toepassen, zorgt ervoor dat je op de lange termijn een gezonde basis kan ontwikkelen. Hier heb je je hele leven baat bij.’


Chernique Straathof

Houtplein 37 Haarlem | T: 06 83 25 94 00| E: chernique@bbbdietetiek.nl

Chernique is onze energieke, betrokken, vriendelijke en zelfstandige diëtist en daarnaast ook voedings- en leefstijlcoach en trainer. Ze weet dat verandering van de leefstijl heel persoonlijk is en daarom vraagt om begrip en de juiste begeleiding. De begeleiding en het advies is geheel op maat en afgestemd op jouw wensen en behoeften. Van jongs af aan staan de onderwerpen voeding en sport al centraal in haar leven en deelt Chernique met veel plezier haar kennis en vaardigheden om mensen te motiveren, stimuleren en begeleiden. 

Vanuit een holistische benadering kijkt ze samen met jou naar onder andere je voeding, je beweegpatroon, je gevoelens, emoties, je slaapritme en je denken. Deze zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden en van invloed op ons totale welbevinden.

'In mijn consulten kies ik voor een holistische benadering waarbij niet alleen de klacht(en) worden weggenomen waardoor je totale gezondheid verbeterd, maar dat we ook stap voor stap de oorzaak achter de klacht(en) achterhalen en aanpakken.'

Haar voornaamste specialisaties zijn:
✦ (pre) Diabetes Mellitus 
✦ Cardiovasculair risicomanagement
(hypertensie, hypercholesterolemie en overgewicht & obesitas)
✦ Sportvoeding voor optimale prestatie
✦ Ondervoeding en ondergewicht
✦ Darmklachten (PDS, voedselintoleranties)
✦ Voeding tijdens en rondom de zwangerschap
✦ Hormonale disbalans
✦ Vegetarische / veganistische leefstijl

'Wees lief voor jezelf en kijk juist naar de voedingsmiddelen die je wél kunt eten, want gezond eten hoeft niet saai te zijn!'


Sherida van Vlijmen
Frederikstraat 12C Den Haag | T: 0634815625 | E: Sherida@bbbhealthboutique.nl

Sherida studeerde in 2017 af als diëtiste aan de Haagse Hogeschool. Daarna heeft zij gelijk de Post- hbo Sportdiëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgerond en mag zij zichzelf (sport)diëtiste noemen. 

Door haar lange ervaring in het begeleiden van (top)sporters leert ze jou om lekker, volwaardig en gezond te eten. Hierdoor zal je meer energie ervaren en word je niet alleen fysiek maar ook mentaal fitter!

Haar voornaamste specialisaties zijn:
✦ 
Sportvoeding
✦ Verbeteren van sportprestaties
✦ Overgewicht en obesitas 
✦ Diabetes Mellitus type 1 en 2
✦ Ondergewicht
✦ Hypertensie en hypercholesterolemie
✦ COPD
✦ Darmklachten (PDS, voedselintoleranties)
✦ Vegetariërs en veganisten 
✦ Hormonale disbalans

''Tijdens de consulten leer je hoe je de opgedane kennis direct in de praktijk kan brengen, zodat je hier de rest van je leven van profiteert en vooral volhoudt.''

 

Bodile Overdevest
Hazenstraat 51 Amsterdam | T: 0621928440 
E: bodile@bbbhealthboutique.nl

Bodile is in 2016 afgestudeerd als dietist aan de Hogeschool van Amsterdam. Na een tijd in verschillende sport- en gezondheidsinstellingen te hebben gewerkt, voelde zij toch nog een missend element. "Jouw voedingskeuzes zijn vaak een gevolg van een achterliggende beweegredenen of oorzaak. Deze wil ik samen met jou ontdekken en hierop jouw (voeding)gewoontes verbeteren, zodat winst kan worden behaald op de lange termijn. Ofwel een duurzame leefstijl kan worden gecreëerd en behouden." In 2018 is Bodile afgestudeerd als Orthomoleculair dietist. Hierdoor heeft zij onder andere ervaring met energieklachten, darmproblemen en hormonale disbalansen. Door een focus te leggen op life-events, persoonlijkheid en een minder duidelijke klachten zoals stemmingswisselingen, energie- of darmproblemen, stellen jullie samen een plan op om jou beste versie van jouzelf te laten voelen. 

Ook kan door middel van een EMB-test (levend bloedanalyse) worden getest waar mogelijk een (energetische) blokkade in jouw lichaam is. Op deze manier kan snel duidelijk worden waar de klachten vandaan komen en kan er nog doelgerichter behandeld worden. Voor meer informatie hierover kan je Bodile mailen. Ze zal je alle aanvullende informatie toesturen. 

Haar voornaamste specialisaties zijn:
✦ EMB-test (bloedtest)
✦ Darmproblematiek
✦ Energieklachten
✦ Hormoondisbalansen 
✦ Overgewicht en obesitas
✦ Ondergewicht
✦ Problemen met voedingsgewoontes
✦ Vegetarische leefstijl
✦ Veganistische leefstijl
✦ Sportvoeding

“Door de oorzaak van jouw klacht of probleem te achterhalen, kunnen we een duurzame leefstijl ontwikkelen die je voor de rest van je leven kunt volhouden. Dit alles met het doel om optimale energie te ervaren en de beste versie van jouzelf te zijn!" Bodile.

 

Yana van Maarseveen
Oudenoord 219 Utrecht | T: 06 55 73 78 54 | E: yana@bbbhealthboutique.nl 

Yana is in 2018 afgestudeerd als diëtist aan de Haagse Hogeschool en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in plantaardige voeding. Ze werkt ook in haar eigen praktijk waar ze haar cliënten begeleidt door middel van online consulten. Naast haar werk als diëtist is ze een van de coaches bij bbb health boutique Utrecht.

Haar voornaamste specialisaties zijn:
✦ Vegetarische en veganistische voeding
✦ Gewichtsproblematiek
✦ Maag- en darmklachten
✦ Voedselallergieën en -overgevoeligheid
✦ Sportvoeding
✦ Hypertensie en hypercholesterolemie
✦ Diabetes mellitus

'Het is mijn missie om je te helpen het meeste uit je voeding te halen, op een manier die voor jou haalbaar en prettig is. Door middel van laagdrempelige veranderingen in je voeding kun je veel gezondheidswinst behalen, je risico op vele ziekten en klachten verkleinen, en jouw persoonlijke gezondheidsdoelen bereiken.'